Grexx brengt digitale transformatie naar organisaties en bedrijfsnetwerken

We begrijpen jouw uitdagingen en oplossingen. Ons low-code platform kan omgaan met lastige processen, verbindingen met diverse stakeholders, complexe governance, en is agile te gebruiken voor voortdurende ontwikkeling en verbetering.

2000
Oprichting en ontwikkeling van B2B Marketplaces
2001
Partner SAP Markets
2004
Partner Oracle BPM (Collaxa)
2007
Grexxboxx in the cloud: maatwerkoplossingen
2012
Start van het Grexx Partner Network
2014
Grexxboxx wordt gerenoveerd, ondersteunt case-based architecture
2015
ISO 27001- en NL-NEN 7510-gecertificeerd. Audit voor SOC2 ISAE 3402-assurance
2018
Serviceportfolio groeit met volwaardige SaaS-oplossingen
2020
Mijlpaal: 500 organisaties gebruiken het Grexx Platform
2021
Grexx wint de Computable MKB Award voor Flowerboxx
2022
Introductie van Grexx Enabled, met Grexx low-code coachingdiensten

Maak kennis met onze collega's!

Bart

Chief Technical Officer

“Ik geloof in wat ik samen met mijn team maak: het Grexx Platform. Een omgeving waar mensen zelf hun applicaties kunnen bouwen. Low-code, zonder écht te programmeren. Dat zijn dus niet die zwarte schermpjes met witte letters, maar configureren in je browser: klikken, slepen en klaar. Al snel nadat ik in 2011 binnenkwam merkte ik dat Grexx één grote familie is met korte lijntjes. Er wordt hier ook wel eens gezegd dat we alleen maar mensen aannemen die eigenwijs zijn: dat zorgt voor een sfeer van ‘dit moeten we kunnen’ bij iedere nieuwe uitdaging. Een voorbeeld daarvan is Grexx Enabled, waarbij ik ons platform kan laten zien aan organisaties in Nederland en hopelijk ver daarbuiten.”

Pieter

Chief Executive Officer

“Als je mij vraagt waar Grexx voor staat, dan zeg ik: voor innovatie voor samenwerkende organisaties. We proberen samen iets nieuws, om vervolgens succes of teleurstelling te delen en daarvan te leren. Dat is een proces dat bij ons altijd in samenspraak gaat met klanten die worden ondersteund door de beste professionals. Dat geeft mij de meeste energie. Ons Grexx Platform bevat veel functionaliteit om alle wensen die leven te ondersteunen. Ik geloof dat een organisatie sterker wordt door samenwerking. Om de samenwerking met andere organisaties mogelijk te maken heb je één digitaal ecosysteem nodig. Voor deze vernieuwing is het Grexx Platform bij uitstek geschikt. Vernieuwingen samen toepassen maakt het juist spannend.”

Matthijs

Business consultant

“Ik werk sinds juli 2021 bij Grexx, daarvoor heb ik al zes jaar met de Grexx-technologie gewerkt. Van de zijlijn leek het altijd al een leuk bedrijf om bij te werken. Ik krijg de kans om me volledig te richten op een klantproject, waarbij ik meedenk over hoe ze dingen het best aan kunnen pakken. Ik bouw ook zelf aan nieuwe functionaliteiten die de klant graag wil. Ik heb dagelijks contact met klanten en leid ze ook op om zelf aan de slag te kunnen met ons platform. Wat ik verder prettig vind aan werken bij Grexx, is dat ik zelfstandig mijn tijd in kan delen. En de leuke collega’s natuurlijk. Het is gewoon een heel fijn bedrijf.”

Rense

Senior consultant

“Voordat ik in 2008 bij Grexx kwam werken, werkte ik bij een grote detacheerder. Bij Grexx werken dingen heel anders: je krijgt het complete plaatje. Dat betekent dat je het hele project voor je rekening neemt. Zelf configureer ik applicaties aan de hand van input van klanten. Soms bedenk ik alles en soms hebben ze al een idee. Het leukste aan mijn werk vind ik dat je in allerlei branches komt: van telecombedrijven tot startups. Bedrijven waarvan ik ook niet altijd weet dat ze bestaan. Voor een serieus plan is er altijd ruimte, je krijgt dan ook het vertrouwen om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Maar vrijheid komt met wel met verantwoordelijkheid: je moet weten hoe je dingen zelfstandig aanpakt.”

Dennis

Managing consultant

“Bij Grexx mag je doen wat je echt leuk vindt. Als je ergens goed in bent krijg je alle vrijheid om zelf je rol in te vullen. Daarbij word je uitgedaagd en bijgestuurd en als het goed gaat, wordt die rol meer ondersteunend. Zelf ben ik verantwoordelijk voor de ondersteuning en automatisering van processen bij KPN. Dit voor zowel administratieve processen, complexe leveringsprocessen als standaard applicaties die beschikbaar worden gesteld aan alle partners binnen het KPN Partner Network. Het belangrijkste is dat Grexx niet alleen IT-leverancier is, we verdiepen ons ook in de klant en zijn processen. Daardoor komt het voor dat we op termijn de producten en organisatie bijna beter kennen dan dat het bedrijf zelf. Die kennis is meer waard dan het product wat we leveren.”

Anne Marie

Front-end & UX/UI

“Tijdens mijn opleiding was ik al geïnteresseerd in puzzelen, klantprojecten en dingen bedenken. Daar had ik altijd het idee dat ik moest kiezen of ik front-end developer of UX-designer wilde worden, maar bij Grexx zijn die twee functies gecombineerd. Aan de ene kant heb je het aansturen, bedenken en maken van ontwerpen voor intern en extern gebruik en aan de andere kant het programmeren van wat er is bedacht. En je krijgt ook nog eens de handvatten om te kunnen groeien. De IT wereld is een mannenwereld, maar hier is iedereen oprecht naar elkaar. Je voelt je niet een van de vele, kleine radertjes in het geheel maar écht deel van de familie.”

Wat gebeurt er bij Grexx?

Bekijk het laatste nieuws en kom meer te weten over Grexx.

Grexx opnieuw geslaagd voor ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen!

Mooi nieuws! We zijn weer geslaagd voor de hercertificeringen voor ISO 27001 en NEN 7510.

Maak kennis met senior consultant Matthijs Teerlink

Ik vind het mooi om met onze klanten mee te denken: wat hebben ze nodig en hoe krijgen we dat voor elkaar?

Wat is digitale transformatie en welke rol speelt low-code?

Wat is digitale transformatie? Vraag het tien verschillende partijen en je krijgt twaalf antwoorden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.