Digitaliseer en accelereer in jouw branche

Ons low-code platform kan omgaan met lastige processen, verbindingen met diverse stakeholders, complexe governance, en is agile te gebruiken voor voortdurende ontwikkeling en verbetering.

Daar kun je op bouwen

We hebben 15 jaar ervaring met ons Grexx low-code platform voor deze klanten in de cloud! Applicaties
voor bedrijf kritische processen is onze ‘core’. Grexx is onder andere werkzaam in onderstaande
branches.

Energie en duurzaamheid

De wereld van duurzame energie is continu in beweging - op topsnelheid. Jouw vermogen om daar snel op te handelen geeft je de voorsprong die je nodig hebt.

Zakelijke dienstverlening

Kennisintensieve bedrijven hebben te maken met concurrentie en disruptie. Behaal concurrentievoordeel door middel van low-code.

Overheid

Speciaal voor gemeentes die met digitalisering willen vernieuwen. Digitalisering zorgt naast efficiënte in processen vaak ook voor betere dienstverlening voor burgers en organisaties.

Maakindustrieën

Digitalisering moet efficiënte processen bieden voor de snelle veranderingen in maakindustrieën, terwijl standaard software oplossingen steeds minder voldoen.

Zorg

Continue verandering en innovatie vraagt om flexibiliteit en wendbaarheid. Zo houdt personeel meer tijd over voor echte zorg.

Financiële diensten

Financiële diensten moeten uiterst veilig en betrouwbaar zijn. Dat vraagt stabiliteit en zorgvuldigheid. Door het snel veranderende landschap is innovatie noodzakelijk.

Managed Service Providers

Klanten vragen naast de standaard dienstverlening steeds meer. Een hoge klantvriendelijkheid, ondersteuning bij ICT uitdagingen en veel innovatie bieden veel uitdagingen.

Doe waar je goed in bent,
laat Grexx de rest doen.

Het Grexx low-code platform is een besloten, flexibele en schaalbare cloud-omgeving die wordt gehost in Europese datacenters en die voldoet aan de strengste beveiligingsnormen. Integratie met eigen IT-systemen is zeer eenvoudig.

Low-code voor iedereen

Van student tot C-level management. Met behulp van ons low-code platform maak je digitalisering mogelijk

Business owner

Digitaliseer voor een versnelling in duurzame groei. Monitor en optimaliseer je bedrijfsprocessen voor schaalbare modellen.

Product owner

Onboard medewerkers in no-time met onze coaching module. Hierdoor verkort je de time-to-market van nieuwe producten.

Scrum master

Onze unieke case-based architectuur biedt eindeloze flexibiliteit: laagdrempelig ontwikkelen, hergebruiken, ontsluiten en managen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?