Digitaliseer & accelereer
met ons low-code platform.

We begrijpen jouw uitdagingen. Ons low-code platform kan omgaan met lastige processen, verbindingen met diverse stakeholders, complexe governance, en is agile te gebruiken voor voortdurende ontwikkeling en verbetering.

4 unieke componenten die je digitale transformatie versnellen.

Starten met leren, ontwikkelen, in productie nemen, verbeteren en doorontwikkelen: digitalisering is een continu proces. Het Grexx platform maakt dat eenvoudig en goed beheersbaar.

Grexx Connect, alle integraties waarvan je hebt gedroomd.

Software applicaties staan tegenwoordig zelden nog op zichzelf. Integreren met andere software is dan ook vaak essentieel om de volle kracht van een applicatie te kunnen benutten. Grexx Connect biedt vele verschillende integraties out-of-the-box waarmee interactie met bestaande systemen en applicaties ook op een low-code manier bereikbaar wordt voor iedereen.

Veelgestelde vragen

We zijn hier om je te helpen

Hoeveel kennis heb ik nodig om te beginnen?

Met het Grexx low-code is vaak geen of soms enige programmeerkennis nodig een business applicatie te ontwikkelen. Dat wil niet zeggen dat iedereen het ook kan leren. We weten uit ervaring dat naast de programmeerkennis, ervaring met modelleren van bedrijfsprocessen helpt om snel en succesvol te ontwikkelen. Deze ervaring kun je verkrijgen bij IT-projecten. Ook in andere disciplines kan je ervaring met het abstraheren van bedrijfsactiviteiten hebben opgedaan. Denk daarbij aan werk als onderzoeker of als ontwikkelaar van wiskundige of taal modellen.

Hoe verkleint Grexx het risico van een leverancier lock-in?

Grexx is richt zich op de overdracht alle kennis en vaardigheden aan de klant. Als je eenmaal in staat bent zelf te ontwikkelen is de afhankelijkheid van Grexx enorm verminderd. Er is geen consultancy nodig om zelfstandig bestaande applicaties aan te passen dan wel nieuwe applicaties te ontwikkelen. Mocht de behoefte ontstaat om de applicaties op een ander platform te ontwikkelen, dan is alle kennis in huis om dit kostenefficiënt zelf te kunnen doen.

Daarnaast spant Grexx zich in om de klant-leverancier relatie optimaal te houden. Klanten zien hun meest kritische processen ondersteund door het Grexx Platform. Vaak zijn zij al langer dan 10 jaar zeer tevreden. Niet omdat zij zich ‘opgesloten’ voel maar omdat zij zeer tevreden zijn over de kwaliteit en innovatie van onze dienstverlening.   

Wat zijn de voordelen van het werken met het Grexx low code platform?

Er zijn een groot aantal voordelen te noemen. We weten dat het met onze ontwikkelomgeving (Grexx Studio) mogelijk is om heel snel en kosten efficiënt complexe applicaties te ontwikkelen. Mocht dat zelf niet lukken dan staan we klaar om je het te leren. Ons succes is als jij zelf snel in staat bent te ontwikkelen. Daarop hebben we ons op ingericht. Maar los daarvan kun je vanuit onze cloud omgeving zonder zorg doorgroeien met nieuwe applicaties. Deze zijn allen snel schaalbaar en veilig. Door ons hoge niveau van certificering is ook u data bij ons in goede handen. 

Wellicht is de optelsom van al deze zaken het grootste voordeel. Met ons Grexx low-code platform beschik je over een fundament voor verdere digitalisering van maatwerk toepassingen. Met een platform dat meer dan 15 jaar is beproefd door de meest veeleisende klanten.

Nog meer vragen?

We staan klaar om je verder te helpen.