Wie zijn onze tevreden klanten

Uit ervaring weten we dat sectoren waar informatie, rijkdom en complexiteit hand in hand gaan, het best gediend zijn op het low-code platform van Grexx. Ze kunnen complex werk en samenwerking digitaliseren en snel grote vooruitgang boeken.

Maak kennis met onze klanten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

-
This is some text inside of a div block.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
LochemEnergie
Energie en duurzaamheid

LochemEnergie

Slim digitaliseren en automatiseren is een must in de energietransitie.
Nedschroef
Maakindustrieën

Nedschroef

Koninklijke Nedschroef, gevestigd in Nederland, is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in de productie van bevestigingsmaterialen en speciale componenten voor de automotive industrie.
Contractboxx
Zakelijke dienstverlening

Contractboxx

Met het overzichtelijke dashboard in de Contractboxx heeft u in een oogopslag alle uitgaven in kaart. Het contractoverzicht geeft middels een kleurcodering aan waar actie op nodig is.
Kliksafe
Managed Service Providers

Kliksafe

Met Kliksafe is iedereen veilig online. Stel samen het filter in en bepaal zelf wat je wel en niet wil zien online. Dát is pas veilig.
Mondzorg-flexpool
Zorg

Mondzorg-flexpool

De Mondzorg Flexpool maakt het makkelijk voor tandartsen, mondhygiënisten en assisterenden, om naast hun vaste werkplek kortdurende opdrachten te vervullen.
GGN
Zakelijke dienstverlening

GGN

GGN, een van de grootste incassobureaus in Nederland, biedt een breed scala aan diensten voor schuldinvordering en -beheer. Het bedrijf onderscheidt zich door een klantgerichte aanpak te combineren met innovatieve technologieën, om zo efficiënte en ethische oplossingen voor schuldproblemen te bieden.
United-growth
Financiële diensten

United-growth

United Growth: hét investeringsplatform voor investeerders en ondernemers. Investeer samen in wat belangrijk is.
CED
Zakelijke dienstverlening

CED

CED is een toonaangevend Nederlands bedrijf in schadebehandeling en risicobeheer, bekend om zijn innovatieve en klantgerichte dienstverlening in de verzekerings- en vastgoedsector.
KPN
Zakelijke dienstverlening
Managed Service Providers

KPN

KPN en het grexx platform.
Robeco
Financiële diensten

Robeco

Robeco is een internationaal erkende vermogensbeheerder, met een sterke focus op duurzaam beleggen en innovatieve beleggingsstrategieën.
Financieringsgilde
Financiële diensten

Financieringsgilde

Financieringsgilde is een Nederlands adviesbureau dat gespecialiseerd is in het aanbieden van op maat gemaakte financieringsoplossingen voor MKB-bedrijven en ondernemers.
SOS-international
Zakelijke dienstverlening

SOS-international

SOS International biedt wereldwijde hulpdiensten en ondersteuning bij noodgevallen, gericht op reizigers, met een breed scala aan diensten variërend van medische assistentie tot voertuighulpverlening.
Sunrock
Zakelijke dienstverlening
Energie en duurzaamheid

Sunrock

Sunrock, een toonaangevend Nederlands bedrijf in de sector van duurzame energie, specialiseert zich in het ontwikkelen en exploiteren van grootschalige zonne-energieprojecten op daken en op water.

Ons low-code platform als fundament voor jouw digitalisering.

Ontdek hoe bedrijven in je branche low-code gebruiken om hun systemen te digitaliseren en af te stappen van maatwerk software.

Wil je weten waar we allemaal actief zijn?