Luister nu de driedelige podcast ‘Maatwerk met Grexx

In dit drieluik bespreken onze collega’s Yannis, Maarten en Jeffrey de lifecycle van opleiden, ontwikkelen en onderhoud

Welk Low Code Application Platform je ook gebruikt voor het ontwikkelen van maatwerk, de lifecycle van opleiden, ontwikkelen en onderhoud is er altijd. In dit drieluik duiken onze collega’s Yannis, Maarten en Jeffrey de diepte in en vertellen ze je alles over deze drie fases binnen het Grexx Platform.

In de serie Maatwerk met Grexx bespreken we in drie delen de levenscyclus van applicatie-ontwikkeling met low code:

  • Opleiden: leren werken met het Grexx Platform
  • Ontwikkelen: het daadwerkelijk realiseren van maatwerk
  • Onderhoud: beheer, up to date houden en doorontwikkeling van je applicatie

Deel 1: Opleiden (met Yannis Haritos)

Je hebt geen programmeerachtergrond nodig om met het Grexx Platform applicaties te ontwikkelen. Je moet natuurlijk wél met het Platform leren werken. Het Grexx Enabled programma begeleidt je daarin, middels onder andere een leeromgeving, de Grexx Academy en coaching. In deze podcast bespreken we wat je nodig hebt om low code maatwerk te ontwikkelen en hoe we dat bij Grexx aanpakken.

In dit eerste deel van het drieluik spreken we met Yannis Haritos. Hij werkt al sinds 2006 bij Grexx en vervult meerdere rollen als onder andere managing consultant, CSO én aanjager van het Grexx Enabled programma. Yannis schreef ook een blog over dit onderwerp: Onboarding met Grexx Enabled: Hoe we Grexx Developers trainen.

👉 Bekijk of beluister het eerste deel van deze serie

Deel 2: Ontwikkelen (met Maarten van der Jagt)

Je hebt een goed idee en daar wil je mee aan de slag. Hoe dat in z'n werk gaat hangt natuurlijk erg af van wat je van plan bent. Wat zeker terugkomt zijn de eerste schetsen, de lijstjes met eisen en wensen, integraties, projectmanagement én het daadwerkelijke bouwen. In deze aflevering bespreken we de dagelijkse praktijk van low code applicatie-ontwikkeling: hoe ga je van plan naar livegang?

In dit tweede deel van het drieluik vertelt Maarten van der Jagt je over het ontwikkelen van applicaties met het Grexx Low Code Platform. Maarten is managing consultant en werkt al sinds 2006 bij Grexx. Hij kent ons Platform als zijn broekzak en kan je alles vertellen over low code applicaties ontwikkelen. Hier lees je meer over Maarten.

👉 Bekijk of beluister het tweede deel van deze serie

Deel 3: Onderhoud (met Jeffrey van Norden)

Wat voor applicatie je ook maakt, hij is nooit écht af. Zodra je maatwerk live is begint er een nieuw hoofdstuk: onderhoud. Het beheren en up to date houden (bijvoorbeeld op gebied van beveiliging) en eventueel doorontwikkelen van je applicatie is minstens zo belangrijk als het bouwen van de eerste versie. In deze aflevering bespreken we wat er allemaal gebeurt ná die eerste versie.

In dit derde en laatste deel van het drieluik vertelt Jeffrey van Norden je over het onderhouden, beheren en doorontwikkelen van low code applicaties. Jeffrey is Lead Full Stack Developer en werkt al sinds 2012 bij Grexx.

👉 Bekijk of beluister het derde deel van deze serie

Spreek je liever eens één op één met een van onze collega’s? Dat kan natuurlijk ook. Stuur ons even een mailtje op info@grexx.net, dan plannen we wat in.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?