Grexx’ Flowerboxx wint Computable Award

De uitreiking van de Computable Awards 2021. Deze editie valt Grexx in de prijzen en wel in de categorie MKB-project.

De uitreiking van de jaarlijkse Computable Awards heeft weer plaatsgevonden op woensdag 3 november 2021. Deze editie valt Grexx in de prijzen en wel in de categorie MKB-project. Aan de Flowerboxx de eer om de titel mee naar huis te nemen.

De Computable Awards worden ieder jaar uitgereikt aan innovatieve en hoogstaande ict-projecten. Een onafhankelijke jury bepaalt, gecombineerd met publieksstemmen, de winnaars. Deze editie van de awards staat het thema ‘accelerate now’ centraal. Daarmee spitst de organisatie zich volledig toe op de digitale versnelling die tijdens de coronapandemie is ingezet en is er volop aandacht voor hoe organisaties met de nieuwe ontwikkelingen om moeten gaan.

Verschillende modules

De Flowerboxx is daar een goed voorbeeld van. De bloemist krijgt via de Flowerboxx toegang tot een groot aantal, op elkaar afgestemde, modules die los van elkaar én in samenhang kunnen worden ingezet.

Zo is er bijvoorbeeld een module waarmee je als bloemist rechtstreeks bij de kwekers bloemen kunt bestellen. Ook bestaat de mogelijkheid om met één druk op de knop zelf een professionele online marketingcampagne te lanceren.

Flowerboxx in het nieuws

De toekenning van de prijs is ook de markt niet ontgaan. Naast een bericht op de website van Computable wordt In een groot aantal nieuwsartikelen melding gemaakt van het nieuws. Zo staat de Royal Flora Holland, een coöperatieve organisatie van én voor kwekers, op hun website stil bij de winst.

Ook vakblad Hortipoint schrijft naar aanleiding van de prijs over de ‘online gereedschapskist’ voor bloemisten die hen ondersteunt bij het digitaliseren van hun winkel met eenvoudig te gebruiken software. Ook internationaal haalt de prijs het nieuws. Thursd,

een groot internationaal platform voor bloemen, benoemt de winst van de ‘prestigieuze’ award in een artikel op hun website.

Pieter Hufen, CEO Grexx: “Wij zien deze erkenning als steun in de rug om verder te gaan met het Grexx Platform. We zijn er speciaal voor organisaties als bloemisten bij wie digitalisering minder hoog op de agenda staat.. Dankzij het Grexx Platform kunnen ze concurrerend zijn met meer kapitaalkrachtige bedrijven, zoals het grootwinkelbedrijf en online marktplaatsen. Maar daar stopt het niet: de ontwikkelde applicaties lenen zich ook uitstekend voor vergelijkbare sectoren. Dus, brancheverenigingen of eigenaren van franchiseformules: aarzel niet!”

Benieuwd naar alle mogelijkheden?