Waarom software láten bouwen verleden tijd is…

Het team van Grexx ontwikkelde de afgelopen 20+ jaar allerlei software-applicaties. Soms eenvoudig, vaak complex en bedrijfskritisch.

Heb je de nieuwe publicatie op MT/Sprout al gezien? In een interview vertelt onze CEO Pieter Hufen over de nieuwe richting die we met Grexx opgaan.

Als je Grexx een beetje kent, dan weet je dat we de afgelopen 20+ jaar maatwerk applicaties ontwikkelden voor onze klanten. Soms eenvoudig, vaak complex en bedrijfskritisch. Met succes en met veel plezier. Die manier van werken gaan we achter ons laten. Het succes en plezier nemen we uiteraard mee de toekomst in, maar de werkwijze waarbij wij de software bouwen… dat gaat veranderen!

“Wat ons betreft komt het zwaartepunt voor ontwikkeling van bedrijfssoftware bij de klant zelf te liggen. De tijd van extern kennis en mankracht inkopen is voorbij. We hebben ons Grexx Platform low code gemaakt, en we gaan organisaties helpen zélf maatwerk te ontwikkelen,” aldus Pieter. 

Lees het interview hier: Tijd voor verandering: ‘We helpen onze klanten zélf maatwerk software te bouwen’

Ben je benieuwd naar onze beweegredenen of hoe je deze werkwijze voor jouw organisatie of team kunt inzetten? Plan een discovery call om eens van gedachten te wisselen, we denken graag met je mee!

Benieuwd naar alle mogelijkheden?