Grexx Platform totaal vernieuwd - we gaan een nieuwe richting op: namelijk low-code.

Groot nieuws vanuit Grexx HQ! Er is aan onze kant van de lijn bijzonder veel gebeurd!

Groot nieuws vanuit Grexx HQ! We hebben lange tijd wat minder van ons laten horen, toch is er aan onze kant van de lijn bijzonder veel gebeurd. Inmiddels zijn we zo ver dat we daar graag wat meer over vertellen en van laten zien!

Wat is er nu veranderd?

Voorheen belde je ons als je maatwerk nodig had. Een digitale omgeving in de cloud voor klanten, leveranciers of de medewerkers van je eigen organisatie. Dan kwamen we langs, dachten we met je mee en dan bouwden we met veel plezier wat moois. Dat doen we nog steeds. Er is nu een andere optie bijgekomen: we zorgen ervoor dat onze klanten en partners, als ze dat willen, zelf maatwerk kunnen ontwikkelen. Het Grexx platform was tot voor kort volledig ingericht op gebruik door onze eigen consultants. We zijn terug naar de tekentafel gegaan. Met ons ervaren team ontwikkelden we een gebruiksvriendelijk low-code platform, waar iedere IT’er en alle andere kenniswerkers zelf mee uit de voeten kunnen. Volledig zelfstandig, met eventueel hier en daar wat begeleiding - als dat nodig is.

Deze dienstverlening is heel expliciet niet gericht op consultancy vanuit Grexx, maar volledig gericht op empowerment: we leveren een krachtig en zeer gebruiksvriendelijk low-code platform en waar nodig de training en support voor jouw team om er zelf mee te werken.

Onze filosofie: Grexx Enabled

Er is niemand die je business zo goed kent als jij en je collega’s. Je kent de complexe processen, de specifieke handelingen, de uitzonderingen en alle andere redenen waarom standaard software niet voldoet. Met het nieuwe Grexx platform kun je daarom zelf het benodigde maatwerk ontwikkelen, wat exact doet wat de organisatie nodig heeft.

Om dat benodigde maatwerk te ontwikkelen heb je nauwelijks programmeerkennis nodig. We hebben het zo low-code gemaakt, dat iedere IT’er of kenniswerker er zijn of haar weg in kan vinden. Een goed beeld van het proces of de werkzaamheden die je wil automatiseren is de basis. Combineer dat met wat gezond verstand en je komt een heel eind.

Loop je ergens tegenaan? Dan kijken we met je mee en zorgen we dat je snel weer verder kunt. Complexe zaken doen we samen, waarna je het de volgende keer zelf kunt. Dat is wat we Grexx Enabled noemen: we trainen jou en je team on the job en zorgen ervoor dat je ons zo snel mogelijk niet meer nodig hebt. Dit programma voor training & support is een standaard onderdeel van het Grexx low-code platform. Omdat wij er echt van overtuigd bent dat jij en je collega’s op dit platform simpelweg goed vooruit kunnen.

Hoe zit het met de techniek, wat is daar veranderd?

Tja, wat zullen we zeggen… wat is er niet veranderd? Het technisch fundament is vervangen en in een 4-lagen architectuur ondersteund met meest innovatieve web-technologie.

Het nieuwe Grexx low-code platform werkt met een case-based architectuur, waarbij je alles met alles kunt verbinden. Er zijn vier redenen waarom we dat belangrijk vonden:

● Je kunt snel complexe processen configureren

● Je kunt eindeloos flexibel verbindingen leggen

● Je bent op werkelijk íeder niveau eindeloos flexibel in je governance

● en je kunt (onderdelen van) applicaties zo laagdrempelig ontwikkelen, hergebruiken, ontsluiten en managen.

Ben je benieuwd naar de architectuur van ons Grexx low-code platform, bekijk dan ons whitepaper. Download de beknopte versie, of vraag de uitgebreide versie aan.

En nu?

De afgelopen jaren is ons platform flink gegroeid, we bedienen inmiddels meer dan duizend organisaties en samenwerkingsverbanden. Met een flink aantal van deze klanten en partners hebben we de afgelopen maanden (en soms zelfs jaren) flink getest met de nieuwe manier van werken. En met succes: het nieuwe Grexx low-code platform is zeer stabiel, gebruiksvriendelijk en veilig bevonden.

Test geslaagd! Tijd om naar buiten te treden met deze nieuwe werkwijze. Ben je benieuwd naar wat jouw organisatie zou kunnen met low-code, hoe het praktisch werkt, of wat goede maatwerkapplicaties voor jouw productiviteit en efficiency kunnen doen? Onze mensen staan te springen om je te laten zien wat mogelijk is.

Neem even contact met ons op, dan denken we graag met je mee.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?