Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

‍Vul uw contactgegevens en gewenste datum en tijd in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul uw contactgegevens en gewenste datum en tijd in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

HOe
Het GREXX low-code PLATFORM
Waarde CREËERT

Er is niemand die je business zo goed kent als jij en je collega’s. Je kent de complexe processen, de specifieke handelingen, de uitzonderingen en alle andere redenen waarom standaard software niet voldoet. Met Grexx bouwen IT’ers en andere kenniswerkers maatwerk applicaties die exact doen wat je business nodig heeft.

We create
More value

We begrijpen jouw uitdagingen én de oplossingen

Complexiteit

Het Grexx platform kan omgaan met alle complexe processen, specifieke handelingen, uitzonderingen en alle andere redenen waarom standaard software voor jouw situatie niet voldoet.

Connectiviteit

Maak verbindingen tussen mensen, producten, services, leveranciers, afnemers, software, databases en wie weet wat nog meer. Binnen en buiten je organisatie, op ieder apparaat.

Bestuur

Werken met ‘anderen’ impliceert complexe governance. Ons platform kan omgaan met complexe rollen en rechten tot op het laagste handelingsniveau, voor onbetwistbaar eigenaarschap.

Aanpasbaarheid

Opschalen, afschalen, aanpassen, vernieuwen en doorontwikkelen: digitalisering is een continu proces. Het Grexx platform maakt dat eenvoudig en goed beheersbaar.

DIGITIZE - CONNECT
GOVERN - CHANGE

Met al 100+ ontwikkelde applicaties weten we wat we doen

We hebben case-based architecture toegepast op ons low-code platform. We hebben oplossingen voor de meest veeleisende klanten ontwikkeld met onze eigen consultants. En dankzij de ervaring met het ontwikkelen van meer dan 100 applicaties hebben we ons Grexx low-code platform geperfectioneerd.

Wij ontdekken de ideale combinatie van kenniswerkers en software

Het ontwerpen van software voor professionals houdt in dat je werkzaamheden die door professionals worden gedaan omzet in software. Ons doel is niet om professionals door software te vervangen, maar om het meest repetitieve werk te digitaliseren en er applicaties voor te maken.

Grijp uw kans om voordeel te behalen door samenwerking!